Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

ЕТ "Петко Петков" - Производство на трикотажни изделия

Меню

За нас

Фирма "Петков" е основана през 1992 година в град Димитровград. Тя е създадена от Петко Петков като малък семеен бизнес, съсредоточен в производството на трикотажните изделия. През годините се развива и се доказва като един от лидерите на българския пазар в производството на мъжки, дамски, детски пижами, тениски, както и много други артикули произведени от качествени и екологични материали, като е доказала своето качество, коректност и конкурентни цени.

Предлага се богат избор от модели, като се следят модните тенденции в този отрасъл. Създаваме възможност за индивидуални проекти, защото вашето мнение е много важно за нас.

Фирмата разполага със собствени сгради, оборудвани със модерни машини и съоръжения, съобразени с всички европейски изисквания, както и със собствен транспорт, като предлага възможност за експорт на стоки към страни членки на европейския съюз.

Към настоящия момент във фирмата работят над 50 висококвалифицирани работници, като са им осигурени изключителни условия на труд.
ЕТ "Петко Петков"-Производство на трикотажни изделия